26 Ağustos 2020 Çarşamba

Roemheld Türkiye – Römheld Türkiye Satışı Mümessili

İmalat sanayisinde en çok kullanılan işleme tezgahları olan cnc frezeler için 5 eksen mengeneleri hidrolik fikstür aparatları, presler için hidrolik, pnömatik kalıp bağlama sistemleri, hızlı kalıp değiştirme sistemleri, çoklu bağlama mengeneleri, zero point sıfırlama sistemleri gibi bir çok alanda dünya pazar lideri Roemheld firması 1700'lü yıllarda başlayan serüvenine 300 yıllık bir başarı ile devam etmektedir.

Bugün Römheld markası denildiğinde, Almanya'da 17 satış ofisi, Çin, Hindistan, Brezilya, Kanada, Amerika, Avustralya, Tüm Avrupa kıtası gibi üretimin ve sanayinin olduğu her kıtada satış temsilcilikleri ile hizmet veren ve 500'den fazla çalışan ile yıllık 105 Milyon Euro'dan fazla ciro yapan bir şirket anlamına gelmekte.

Roemheld Türkiye Tek Temsilcisi ise Hidkom Mühendislik firmasıdır ve ihtiyaçlarınız için gerekli tüm projelendirme ve ürün ihtiyacınız için sizlere yardımcı olmaktadır. Römheld olarakta bilinen marka onlarca kategoride ve 25.000'den fazla ürün çeşitliliği ile imalat sanayisinde çözüm ortağınız olmak için emin adımlarla ilerlemektedir.

Roemheld Türkiye Satış Ofisi olarak internette var olan başka firmalara ve internet adreslerine itibar etmemenizi önerir, en uygun fiyat ve garanti koşullarının sadece Hidkom Mühendislik firmasından alabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Homeopati ile Tedavi Edilen Hastalıklar

 Homeopati ile tedavi edilen hastalıklar arasında yok yok desek yeridir.