25 Şubat 2020 Salı

Aksesuar Dünyasında Corona Virüsü Korkusu

Aksesuar dünyasını yakından takip ediyorsanız, bir çok aksesuar ve takı sitesinin Çin'den ürün getirip, trendyol, n11, gittigidiyor, morhipo gibi pazar yerlerinde ürün sattığını biliyor olmanız gerekir.
Dünya'da korona virüsü salgını dalga dalga yayılıyor, tüm dünyada özellikle Çin'de 2000'den fazla kişinin ölümüne ve onbinlerce kişinin bu virüsü kapmasına neden olan salgın, bu haftadan beri yanı dibimizde komşumuz İran'da da ölümlere neden olmakta.Durum böyle olunca insanlar Çin'den üretim getirtmekte ve satmakta iken bir anda duran fabrikalar ve insanların Çin'li vatandaşlara ve çin malı ürünlere olan negatif bakışı doruk noktasına çıkmakta.
Doktorların açıklamalarına göre Çin'den getirilen kargolarda virüsün yaşama tutunma şansı pek olamamakta ama yine de insanlar cadı avına çıkar gibi çinli ve çin ürünleri avına çıkmakta.
Madem böyle bir korku varsa biz de bu korkudan emin olmanızı sağlayacak takı, aksesuar ve bijuteri firmalarını listelemek istedik. Bu listeyi yaparken yalnız sizlerin desteğine ihtiyacım olacak....
Üretimlerini Türkiye'de yapan Takı, Akssesuar ve Bijuteri Markaları Listesi
1.Newobsessions.com
Newobsessions.com markası, uzun yıllardır hem kendi e-ticaret siteleri hem de pazar yerlerinde ki butik mağazaları ile binlerce kişiye ulaşmış bir marka. Kendilerinden alışveriş ettiğim için ve yerlerini bildiğim için emin olarak yazabilme lüksüne sahibim.Bu markanın ürünlerini güvenle takabilir ve kullanabilirsiniz.

Ve listenin sonu :) Benim bildiğim şuan bu kadar, eğer yerli üretim yapan diğer markaları da sizin yorumlarınız sayesinde tespit edersek bu iş çok güzel olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Homeopati ile Tedavi Edilen Hastalıklar

 Homeopati ile tedavi edilen hastalıklar arasında yok yok desek yeridir.