29 Şubat 2020 Cumartesi

2020 Yılı İçin En Güzel 32 Mutfak Modeli

Mutfaklar sadece yemek yapılan bir yer olmaktan çıkalı oldukça uzun zaman oldu.Modern yapılarda mutfaklar da evin içine dahil olmakta ve yaşam alanları genişlemekte. Eskiden yemek kokusu gelir diye korkulan mutfaklar, şimdi gelişmiş davlumbaz ve tasarımlar sayesinde uzun saatler geçirilen, aile olarak keyifli anların yaşandığı bir duruma gelmiştir.
Bizler de sizler için 2020 yılına özel en güzel 32 mutfak modelini bir araya getirdik umarım beğenirsiniz...
Mermer mutfak tezgahı
Mermer mutfak tezgahları her zaman sevilen ve tercih edilen mutfak tasarımları arasında yer almıştır, özellikle Carrara mermerinden yapılan mutfak modelleri tıpkı bu resimde olduğu gibi sizleri hayran bırakmakta.
Mutfak Kileri
Mutfak kilerleri eskiden mutfak tezgahının üstünü dolduran dolaplardan ibaretti, şimdiler de ise hem düzenli hem de mutfağınızın yerleşimine göre dolap vazifesi gören, hem düzenli hem de şık görünümlere sahip kiler tasarımları ile 2020 yılının mutfakları görülmeye değer.
El Yapımı Mutfak Fayansları

Mutfak dizaynları arasında özel bir dokunuş arıyorsanız, el yapımı mutfak fayanslarını denemek sizler için ilginç bir deneyim olacaktır. Hem zemin hem de duvarlar için tercih edebileceğiniz el yapımı mutfak fayansları ayrı bir doku ve zerafet getirecektir.
Mutfak Tavanı
Nedense sadece mutfaklara ve mutfağın duvarlarına odaklanılır, bu mutfakta görüleceği gibi, mutfak tavanına, ahşap panellerinden geçiş olmuş ve mutfak bambaşka bir havaya bürünmüş. Bu yüzden diyoruz ki mutfakları sadece zemin ve duvarlardan ibaret sanmayın ;)
Ahşap Tasarımlı Mutfaklar
Ahşap'ın sıcaklığını seviyorsanız bu mutfak sizi kendisine hayran bırakacaktır. Ahşap sandalyeler, ahşap sütun ve kolonlar ile sıcacık bir orman evi havası veren bu özel mutfak tasarımı, taş duvar süslemeleri ile de tam bir bütünlüğü sağlamış.
Mutfaklar Duvar Kağıdı

Duvar kağıtları doğru kullanıldığında oldukça güzel ve çarpıcı tasarımlara sahne olabiliyor, evlerimizin odalarında kullandığımız duvar kağıtlarını, bu sefer mutfaklar için kullandık ve sonuç efsane.
Mutfak Tabak Rafları
Mutfakları daha nasıl güzel hale getiririzin cevabı sanırım mutfak tabak raflarından geçmekte. Ahşaptan ve hem işlevsel hem de tasarım olarak harikulade olan bu tabak rafları, mutfağınızı daha bir özel ve güzel yapmaya söz vermişler gibi...
Diğer mutfak modellerimiz için takipte kalın...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Homeopati ile Tedavi Edilen Hastalıklar

 Homeopati ile tedavi edilen hastalıklar arasında yok yok desek yeridir.