28 Şubat 2020 Cuma

Doğal Şifa Kaynağı Kese

Unutulan adetlerimiz arasında tekrardan gündeme gelen ve sağladığı şifalar nedeniyle doğal yöntemler arasında başı çeken kese, son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer almaktadır.
Bugün gelişen sağlık teknolojileri ve güzellik algısı, daha parlak ve taze cilt istemekte, bu işi dermatolog kontrolünde yaptırmak isteyenler kapı kapı dolaşmakta. Tabi bu güzel ve parlak bir cilde sahip olmak için yapılması gereken aslında çok basit bir yöntem bulunmakta.
Eskilerin hamam ve kese kültürü yapılan araştırmalar neticesinde tekrardan gündeme geldi ve sağladığı faydalar şaşırtacak derecede. Peeling adı verilen ölü derilerin cildimizden uzaklaştırma yöntemi, dermatologların gözetimi altında yapılan uygulamalarla uzun yıllardan beridir yapılmakta, lakin bu yöntem zaman zaman acılı ve pahalı olmakta.
Lakin eskilerin çok iyi bildiği yöntem olan kese, hem ucuz hem de evimizde kendi başımıza yapabilmemiz açısından son derece pratiklik sağladığı için her kesimden insanın tercih ettiği bir yol olmakta.
Peki bu şifa kaynağı kese için neler gerekli biraz da bundan bahsedelim.Kese yapmanın ilk kuralı, cildimizin iyi bir derecede ısınmış olması gerekmektedir. Derimizin üzerinde ki gözeneklerin açılması için ya hamam da göbek taşında 15-20 dakika kadar uzanmak yada banyoda dayanabileceğimiz en yüksek sıcak su altında 15-20 dakika kadar bekleyerek, cildimizi kese yapmaya hazır hale getirmeliyiz.
Daha sonrasında en iyi kese olan ipek kese ile yada cildimizin kalınlığına göre, ince, orta veya kalın kese tercihlerimizle sabun kullanmadan tüm vücudumuzu keseliyoruz.
Hani hep derler ya hamama bir gittik, öyle böyle kir çıkmadı diye, işte bunun sebebi ölü derilerin yumuşayan cildimizden kese sayesinde uzaklaştırılmasıdır.
Kese yaparak cildimiz ölü derilerden uzaklaştırılacak ve daha parlak ve canlı bir görünüme kavuşacaktır, ayrıca kese sayesinde kan dolaşımının hızlanması ile de ekstra sağlık kazanımları elde etmiş olacağız.
Geçmişin şifa kaynağı olan keseyi satın almak için ben Kese Burada markasını tercih ediyorum. Dual peeling ürünlerini ve ipek kese ürünlerini kullandım son derece memnun kaldım. Bizden size söylemesi...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Homeopati ile Tedavi Edilen Hastalıklar

 Homeopati ile tedavi edilen hastalıklar arasında yok yok desek yeridir.