26 Şubat 2020 Çarşamba

Cibinlik Tekrardan Geri Mi Geliyor?

Cibinlik desem acaba hangi yaş gurubu bana ses verir çok merak ediyorum. Eskilerin hatta 30 yaş üzeri kişilerin iyi bildiği ama zamanla unutulan ama şimdi tekrardan hatırlanan bir tül perdemsi eşya.
Cibinlikler daha çok kırsal yörelerde kullanılan, yatağı çepe çevre saran, böcek, sivrisinek gibi kanatlı türü canlıların içeriye girmesine izin vermeyen ama aynı zamanda delikli yapısı ile havayı geçirebilen tül kumaşlar, şimdilerde organik ürünlerin yükselişi ve kimyasal karşıtı paylaşımların etkisiyle tekrardan gündem olmuş.
Aslında hiç te fena bir fikir değil, eğer yazın sivrisinek tarafından ısırılmış birisi iseniz, yada gece sivrisineğin kulağınızın dibinden uçarak sizi uyutmadığı ve her an ısırabileceği korkusuyla geceniz zehir olduysa cibinlik satın almayı bence düşünmenizin vakti gelmiş demektir.
Cibinlik kullanımı son yıllarda artmış, bunun nedenleri arasında cibinliklerin çocuklar için oldukça renkli ve tasarımlı modellerinin olması, gece cibinlik gündüz ise oyun çadırı veya okuma çadırı olarak kullanımları cibinliklere olan ilgiyi arttırdı.
Görselini koyduğumuz bir cibinlik güzel bir çocuk odası için harika bir uyum sağlamış. Mavi renk cibinlik, gündüzleri ise çocuklar için oyun çadırı olarak işlev görmekte.

Biraz da cibinlik fiyatları hakkında konuşmak gerekirse örnek olarak bu mavi cibinliği Lyn Home&Decor sitesinden aldım, site içerisinde bir çok renkte cibinlik bulunmakta, bu yazıyı yayınladığım tarihte 139 lira olarak fiyatları bulunmakta.

Bu tür cibinlik almak isterseniz Lyn Dekor sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

1 yorum:

  1. Did you realize there's a 12 word sentence you can speak to your crush... that will induce deep feelings of love and instinctual attractiveness to you buried within his chest?

    That's because deep inside these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's instinct to love, worship and protect you with all his heart...

    ===> 12 Words Who Trigger A Man's Desire Instinct

    This instinct is so hardwired into a man's genetics that it will make him work harder than before to take care of you.

    In fact, fueling this powerful instinct is so important to achieving the best ever relationship with your man that the moment you send your man one of these "Secret Signals"...

    ...You will soon find him open his soul and mind for you in a way he never expressed before and he'll identify you as the only woman in the world who has ever truly tempted him.

    YanıtlaSil

Homeopati ile Tedavi Edilen Hastalıklar

 Homeopati ile tedavi edilen hastalıklar arasında yok yok desek yeridir.